fahmiMOHDnilam: SAYA, BLOG DAN PEMBACA

Wednesday, 19 October 2011

SAYA, BLOG DAN PEMBACA


Dipersembahkan.... segmen yang dibawakan oleh Ben Ashaari yang menarik dan tertarik... nak join klik je kat sini.


Ceritanya apa? Ceritanya aku ni baru je berkecimpung dalam blog ni. Baru je bulan ni. Jadi apa yang korang baca tu, itu lah yang korang dapat. Aku cubalah nak memberikan ilmu apa-apa yang ada serta nak cubalah menghiburkan hari korang semua bila baca blog aku nie. Aku nie macam buat bisnes gak lah. Korang pembaca adalah customer aku. Apa-apa yang boleh diperbaiki bagitau je kat aku.

Blog aku ni aku tulis apa yang aku fikir aku boleh tulis. Kalau aku tak boleh tulis aku simpan dalam hati je. Hahaha....

Blog yang aku selalu singgah adalah blog Hasrulhassan ,Ben Ashaari , Red Mummy, tao tau ajer , nasi hangit , dan banyakkkk... lagi. nantilah aku senaraikan ek..

Blog ni pada aku 'best' janji kita tak jadikannya sebagai beban tapi sebagai hobi kita. Jangan pressure bila tak tahu nak tulis apa. Rileks je. Bila ada idea tulis. Kalau tak ada idea tunggu idea sampai daaa...

Aku ada dua lagi blog selain ini. satu bantal busyuk dan fotofahmi. jenguk-jenguklah blog aku.

8 comments:

  1. Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

    TERKINI DI LULU-PAGES

    ReplyDelete
  2. salam singgah ari segmen yg sama...
    no 51...

    ReplyDelete
  3. Hai awak, eza singgah sini dari segmen Abang Ben..Kalau ada kelapangan, jempot lah datang melawat blog Eza.

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

    ReplyDelete
  4. salam ziarah :)
    oredy follow mr.fahmi

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan. sambung jalan-jalan sempena segmen BA semalam.

    sila singgah blog saya :)

    ReplyDelete